Senior utvecklare
till More Digital Studios

More är inne i en intensiv och otroligt rolig utvecklingsfas och söker medarbetare som vill vara med och bidra i uppstarten av ett nytt affärsområde. Det första vi söker är en senior utvecklare till vårt team i Piteå.

På grund av ökad efterfrågan har vi startat More Care, ett nytt affärsområde där vi jobbar proaktivt med att ta hand om och vidareutveckla våra kunders digitala affär. Affärsområdet är under uppbyggnad så det här är din chans att vara med och forma och påverka hur man jobbar i det teamet. På plats finns redan ett gäng kollegor som alla bidrar till en studio där det är högt i tak, prestigelöst och nära till skratt. Ett ställe där alla kommer till tals och man kan vara med och påverka i den grad man vill. Utöver viljan att vara med på den här resan så behövs en del kunskap också så vi kan fortsätta göra fantastiska saker till våra kunder.

Vi tror att du

Mer konkret söker vi dig med

Det är också meriterande om du har erfarenhet av Scrum eller annat agilt arbete.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då våra kunder kräver det. Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande och trivs med att jobba i team.

More erbjuder rätt personer en möjlighet att tillsammans med ett härligt gäng driva och utveckla våra nationella och internationella projekt mot fortsatt framgång. Vi älskar att använda tekniken för att lösa kunders behov och leverera lösningar utöver det vanliga.

Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vid frågor är du välkommen att kontakta
CEO Fredrik Högberg, på 0703983659

Skicka din ansökan till
fredrik.hogberg@moreds.se

Välkommen med din ansökan!

Fakta More Digital Studios:
Utmärkelser som t ex Cannes Lions, Guldägget, The Andys, Spinn,
The Communicator Awards och European Excellence Awards
Vinnare Årets Byrå 2017

Kontor i Piteå och Stockholm www.moreds.se